Jong Bibliotheek Netwerk

Bestuur

Maak kennis met het bestuur van JBN!

Daphne ten Siethof

Daphne is sinds 2022 aangesloten bij het bestuur van JBN. Ze vindt het belangrijk dat jonge bibliotheekmedewerkers elkaar kunnen vinden om zo samen te kunnen optrekken in allerlei vraagstukken. Daarnaast houdt ze ervan om dingen te organiseren en regelen.

Daphne werkt als adviseur bij de POI Rijnbrink (Overijssel en Gelderland). Daar houdt ze zich bezig met onder andere collectie(beleid), jongeren en innovatie.

Esmé van den Boom

Esmé is bestuurslid van het JBN sinds 2022. Als veellezer, festivalganger en soms bezorgde burger zijn openbare bibliotheken voor haar een thuishaven. Ze kijkt uit naar het ontmoeten van andere jonge bibliotheekmedewerkers en houdt ervan om inhoudelijk mee te denken en vooruit te kijken naar de bibliotheek van de toekomst.
Esmé werkt als adviseur collectie bij Forum Groningen.

Hannah Zirkler

Hannah Zirkler is sinds september 2022 betrokken bij het bestuur van JBN. Ze vindt het belangrijk dat er een betrokken en actief netwerk is voor jonge bibliotheekmedewerkers en dat er een inhoudelijke uitwisseling van kennis in het vak plaatsvindt. Ze vindt het leuk om interessante bijeenkomsten en activiteiten te organiseren.

Hannah is Accountmanager e-content bij de Koninklijke Bibliotheek en werkte daarvoor bij verschillende uitgevers in Nederland en Duitsland.Vosmar Nicasie

Eind 2021 kwam Vosmar vanuit het theater- en horecabestaan in de bibliotheekwereld werken. Enkele maanden later bezocht hij het JBN Jubileumcongres en werd direct gestrikt om zich aan te sluiten bij het bestuur!

Vosmar werkt bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam als Servicemedewerker in Stadsdeel Oost.

Julia van Haaster

Julia is sinds 2021 betrokken bij het bestuur van JBN. Ze houdt zich onder andere bezig met de marketingcommunicatie en organisatie van bijeenkomsten/activiteiten.

Julia werkt als marketingadviseur bij de POI Probiblio (Noord- en Zuid-Holland).

Jolijn van Rossem

Jolijn maakt sinds 2021 deel uit van het bestuur van het JBN. Ze houdt zich in deze rol bezig met verschillende inhoudelijke activiteiten en projecten van het netwerk.

Jolijn werkt als jeugdbibliothecaris bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.