Jong Bibliotheek Netwerk

Bestuur

Maak kennis met het bestuur van JBN!

Tamar van Moolenbroek

In 2015 was Tamar mede-oprichter van JBN. Waar zij in de eerste jaren diverse praktische werkzaamheden heeft opgepakt – waaronder het organiseren van bijeenkomsten – richt zij zich nu vooral op het contact met netwerkpartners en beleidsvorming.

Tamar is sinds 2016 teamleider bij Bibliotheek Den Haag.

Kerstin Carbajal Henken

Kerstin is sinds 2016 actief betrokken bij het netwerk. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de marketingcommunicatie en het organiseren van inhoudelijke activiteiten.

Kerstin is marketingadviseur bij de POI Probiblio (Noord- en Zuid-Holland).

Miriam Wagenaar

Miriam is sinds 2017 betrokken bij JBN en richt zich primair op het contact met de netwerkpartners en het schrijven van beleid.

Miriam is teamleider functioneel beheer bij de Koninklijke Bibliotheek.

Evi Savelkouls

Evi is één van de oprichters van het – toen nog – Jonge Bibliothecarissen Netwerk in de provincie Noord-Brabant. Tegenwoordig houdt Evi zich voornamelijk bezig met de wisselende activiteiten en projecten binnen JBN.

Evi is Bibliotheekspecialist bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Laurie de Zwart

Laurie is sinds 2017 bij het netwerk aangesloten. Ze houdt zich vooral bezig met inhoudelijke thema’s, zoals inhoudelijke bijeenkomsten over ‘invloed in de organisatie’ en het Nationaal Bibliotheekcongres.

Laurie werkt als adviseur voor de lijn Persoonlijke Ontwikkeling voor de POI Rijnbrink (Gelderland en Overijssel).

Jelte Hommes

Jelte is in 2019 toegetreden tot het bestuur van het JBN. Hij richt zich voornamelijk op het contact met de achterban en het meedenken met de strategie voor de komende jaren.

Jelte is collectieadviseur en voorzitter van de Ondernemingsraad bij de POI Biblionet Groningen

Julia van Haaster

Julia is sinds 2021 betrokken bij het bestuur van JBN. Ze houdt zich onder andere bezig met de marketingcommunicatie en organisatie van bijeenkomsten/activiteiten.

Julia werkt als marketingadviseur bij de POI Probiblio (Noord- en Zuid-Holland).

Jolijn van Rossem

Jolijn maakt sinds 2021 deel uit van het bestuur van het JBN. Ze houdt zich in deze rol bezig met verschillende inhoudelijke activiteiten en projecten van het netwerk.

Jolijn werkt als jeugdbibliothecaris bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.