Terugblik bezoek Forum Groningen – 21 juni 2023

Terugblik bezoek Forum Groningen – 21 juni 2023

Op 21 juni 2023 bezocht het JBN Forum Groningen! Vanuit het hele land reisden we af naar het Noorden, zelfs als de reistijd voor sommigen opliep tot zo’n 3-4 uur… Maar dat was het zeker waard! 

We begonnen de dag met een rondleiding door Esmé en Mark, beide werkzaam bij het Forum Groningen. Zij namens ons mee door het immense gebouw en vertelde ons van alles, inclusief een kijkje achter de schermen. Vervolgens kregen we een heerlijke lunch aangeboden door Biblionet Groningen en Probiblio, waarna oud JBN-bestuurslid Jelte Hommes ons kort iets vertelde over Biblionet Groningen. Tijdens de lunch speelden we bingo, om elkaar beter te leren kennen én uiteraard kans te maken op een mooie prijs. Manon ging er met de winst vandoor!

’s Middags stond een workshop in het Smartlab op het programma. In drie groepen rouleerden we langs de 3D-printer, graveermachine en VR-experience. Vol inspiratie en eigen knutselwerken was het daarna tijd voor de afsluitende borrel. Een geslaagde dag dus! Zie hieronder een sfeerimpressie.