Meld je nu aan voor onze JBN bijeenkomst over vitaliteit en drijfveren (2 november)

Meld je nu aan voor onze JBN bijeenkomst over vitaliteit en drijfveren (2 november)

Beste JBN’er, 

Tijd om weer eens samen te komen! Je bent van harte welkom op onze volgende bijeenkomst op donderdag 2 november van 13.15 – 16.00 uur bij POI Cubiss in Tilburg. Tijdens deze middag komen er twee interessante onderwerpen aan bod: vitaliteit en drijfveren, zie het programma hieronder. Zien we je daar? 


Programma
Fabienne Mokken – mede-JBN’er en HR-adviseur bij Probiblio – neemt ons allereerst mee in de wereld van vitaliteit. Vitaliteit wordt vaak geassocieerd met fysiek welzijn (o.a. voldoende beweging, gezonde voeding en genoeg slaap), maar het is veel meer dan dat. Het gaat bijvoorbeeld ook over mentaal welzijn en zingeving. Fabienne ontwikkelde een model van vitaliteit en neemt ons mee in alle onderdelen hiervan: Wat is vitaliteit? Waarom is aandacht voor vitaliteit belangrijk en wat kan een organisatie doen om aan de vitaliteit van haar medewerkers te werken? 

Vervolgens zal Lonneke Jans, adviseur bij Cubiss, ons meer vertellen over drijfveren. Wanneer je meer inzicht hebt in je eigen drijfveren, kun je beter zien wat aansluit bij je drijfveren en ervaar je meer plezier en voldoening in je werk. Tegelijkertijd krijg je ook meer inzicht in de drijfveren die je zelf misschien minder belangrijk vindt, maar die je weer kunt vinden bij bijvoorbeeld een collega. Wat betekent dit dan voor jullie samenwerking? Je werkt van nature fijner samen met iemand met dezelfde drijfveren, want je spreekt dezelfde taal. Maar wanneer je samenwerkt met iemand met andere drijfveren, krijg je een veel breder palet en dus bijvoorbeeld ook een bredere aanpak van je project. 

Bij Cubiss gebruiken ze de methodiek Profile Dynamics, wat leidt tot meer zelfinzicht en zelfreflectie. Met dank aan Cubiss kunnen we deze analyse aan iedere deelnemer van de bijeenkomst gratis beschikbaar stellen. We vragen je voorafgaand aan de sessie om via een link je eigen analyse in te vullen van Profile Dynamics. Tijdens de sessie zoomen we daar natuurlijk op in. Wat zijn overkoepelende drijfveren van het Jong Bibliotheek Netwerk? Zien we bepaalde lijnen of trends? En waarin vullen jullie elkaar aan?

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan, want vol = vol!
Let op: als je je hebt aangemeld, verwachten we ook dat je komt. Dit ook i.v.m. de kosten die gemaakt worden voor de analyse rondom drijfveren. 

AANMELDEN

Hopelijk tot dan! 

Het bestuur van JBN,
Daphne, Esmé, Hannah, Jolijn, Julia en Vosmar