Laatste informatie JBN congres

Laatste informatie JBN congres

Donderdag is het zover, het JBN congres! Ben je er ook bij? Graag delen we de laatste informatie met je.

Locatie en bereikbaarheid
Het congres vindt plaats bij OBA Oosterdok, Oosterdokskade 143 in Amsterdam. De OBA Oosterdok is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Metro’s, trams en bussen stoppen vlakbij de OBA Oosterdok. Vanaf de halte Amsterdam Centraal Station is het nog enkele minuten lopen.  De OBA Oosterdok bevindt zich aan de linkerkant van het Centraal Station (als je met je rug naar het station staat). Je loopt voorbij de trams en langs het Double Tree By Hilton hotel. Aan het einde van de Oosterdokskade zie je de OBA Oosterdok.

Kom je met de auto, volg dan de borden naar de Oosterdokskade. U kunt onder andere parkeren in de Oosterdok-parking. Deze parkeergarage ligt naast het Centraal Station en is bereikbaar vanaf de A10. Vanaf de garage is het slechts enkele minuten lopen naar de OBA. Let op! Door werkzaamheden op het Oosterdokseiland is momenteel de Oosterdoksstraat afgesloten. De aanrijroute via de Piet Heinkade is weer open. Komend vanaf de Prins Hendrikkade is de Parking Centrum Oosterdok bereikbaar via de oostelijke onderdoorgang van het spoor en de Piet Heinkade. Rijd je via de andere kant? Volg dan de route via de Piet Heinkade, over de Ruijterkade en dan onder het spoor door. kijk voor meer informatie op parkingcentrumoosterdok.nl.

Programma
Je bent vanaf 09.30 uur van harte welkom voor een kop koffie en thee tijdens de inloop. Om 10.00 starten we plenair met het programma. Na een aantal interessante keynotes en presentaties is het om 12.00 uur tijd voor de lunch en tijdens het middagprogramma heb je de keuze om verschillende subsessies bij te wonen. We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Bekijk hier het volledige programma met tijden, toelichting en zalen

Donderdag kun je bij het aanmelden kiezen welke subsessies je bij wilt wonen. Dit hoef je dus niet van tevoren al te regelen, maar bekijk alvast het programma om te bepalen welke sessies je bij wilt wonen.

Foto’s
Tijdens de dag is een fotograaf aanwezig die foto’s maakt van de dag. Mocht je het een probleem vinden om op de foto gezet te worden, laat dit dan weten aan een van de bestuursleden van het JBN.

Tot donderdag!