Save the date: Aapjesmanagement (29 november)

Save the date: Aapjesmanagement (29 november)

Toe aan een eerste stap naar meer overzicht, minder stress en meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? De workshop ‘Aapjesmanagement’ is precies wat je nodig hebt om praktisch en effectief aan de slag te gaan met jouw werkorganisatie. De benaming ‘Aapjesmanagement’ verwijst naar het goed managen van je taken: de aapjes op je schouder. Tijdens deze dynamische en interactieve workshop laat de trainer Sandra van Dijk van Optiwork je zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om je drukke agenda onder controle te krijgen. Je hebt namelijk altijd meer invloed op jouw situatie dan je denkt! We gaan tijdens de sessie op zoek naar de kleine acties die voor jou veel verschil kunnen maken en die je zelf heel makkelijk kunt toepassen.

Over Sandra: Ik ben Sandra van Dijk, een pragmatische business organizer. ‘Concentreer je vooral op dat wat wérkt’ is mijn credo. Ik laat jou graag ervaren dat je altijd meer invloed hebt op je situatie dan je denkt. En dat simpele kleine stappen soms een groot verschil kunnen maken. Ik begeleid professionals in teams, maar ook op individueel niveau. De thema’s die vrijwel altijd aan bod komen zijn timemanagement, werkorganisatie en werkdrukhantering. In mijn trainingen maak ik graag gebruik van mijn kennis over gedrag: ik ben Sociale & Organisatiepsychologe van origine. Voor wie meer verdieping wil over gedragspatronen kan ik als DISC consultant de DISC Persoonlijke Stijl inzetten, die de persoonlijke gedragsstijlen in kaart brengt. Ik woon in Groningen met mijn partner en twee kinderen en mag in mijn vrije tijd graag volleyballen en tuinieren. Voor wat betreft dit laatste: het vergroenen doe ik ook op zakelijk vlak! Ik steek veel energie in het triggeren van mijn zakelijke netwerk om meer digitaal op te schonen, zodat onze digitale footprint beperkt blijft. Wil je meer over mij weten? Ga dan naar https://optiworkadvies.nl/over-optiwork/ en bekijk eventueel ook mijn webinar over mijn 10 basisprincipes als business organizer.

Portretfoto van Sandra van Dijk

Je kunt je momenteel nog niet aanmelden voor deze workshop, maar zet hem in ieder geval alvast in je agenda!

Datum: 29 november 2024
Tijd: 12.30 – 15.00 met aansluitende borrel
Locatie: Stadkamer Zwolle Centrum